Rochia de mireasa perfecta. Cum alegem? Un moment de neuitat!

Rochia de miresa perfecta! Mi-a luat ceva timp sa pot scrie despre rochia de mireasa perfecta. Dupa o perioada lunga de timp, in care am studiat teoria, cererea si oferta, am început să le pun în practica. Am creat si gandit cateva rochii de mireasa, am preluat cateva comenzi, am ascultat fiecare parere a mireselor, care au ajuns in atelierul nostru si am inceput sa dezvolt ideea din ce in ce mai tare. Clar este cea mai dificila etapa, pentru o viitoare mireasa. De ce? Pentru ca aceasta trebuie sa evidentieze cu delicatete formele feminine ale viitoarei mirese, sa se potriveasca tematicii, sa emane eleganta si sa asigure o aparitie spectaculoasa. De aceea recomand ca procesul de selectie sa inceapa cu cel putin 6 luni inaintea marelui eveniment.

Cautarea rochiei de mireasa este o experienta unica.

In alegerea rochiei un rol important il are si pretul. In cazul in care pretul rochiei de mireasa ideale se dovedeste a fi cu putin peste bugetul stabilit, acest lucru nu ar trebui sa reprezinte un impediment. In fond nunta este un eveniment unic, ce va fi purtat in minte si in suflet tot restul vietii, iar tu mireasa trebuie sa te simti cu adevarat speciala.

Rochia de mireasa perfecta, un detaliu important in alegerea ei.

Un alt detaliu foarte important este forma corpului. De exemplu, femeile cu silueta clepsidra pot opta pentru o rochie stil sirena, sau un model clasic, cu accent pe zona taliei. Corpul in forma de mar poate purta cu multa gratie si siguranta o rochie de mireasa cu talie inalta.Corpul in forma de para arata senzational in modele A-line sau stil printesa cu talie inalta, cele in forma de capsuna vor capata toata atentia daca croiul rochie va fi fluid in partea de jos si maneci mulate. Un alt aspect foarte important este lungimea rochiei, decolteul, accesorizarea. Cele trei elemente influenteaza inaltimea. Mireselor inalte le este recomandat sa opteze pentru simplitate, nu foarte bogate in partea superioara si sa evite manecile bufante si decolteul in forma de v. Minionele arata de vis in modele de rochii Empire, A-line si sirena cu decolteu in V, dar trebuiesc evitate fustele prea voluminoase si bretelele foarte groase.